διαγνωστικοί έλεγχοι

Ελέγχουμε το αυτοκίνητό σας
με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα

δωρεάν παροχές

Δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης

και πολλές ακόμα διευκολύνσεις!

Δείτε τι σας προσφέρουμε

φανοποιείο

Επισκεφτείτε μας και για εργασίες φανοποιείου
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές

Δίκτυο συνεργείων

Επισκεφτείτε το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργείων μας
για οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου διαθέτετε

new site

Καλώς ήρθατε στη νέα μας ιστοσελίδα!
Τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο να βρείτε και να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας

Σχόλια πελατών

Σχόλια πελατών - Γ. Αγγέλου

Είμαι πελάτης του φανοποιείου της Dynamotors . Η εμπερία μου μετά το τρακάρισμα ήταν ιδιαίτερα θετική, καθώς οι άνθρωποι υλοποίησαν ακριβώς όσα υπόσχονται. Μου έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης και εισέπραξαν τα χρήματα κατευθείαν από την ασφαλιστική εταιρία. Ο μόνος χρόνος που έχασα ήταν για μια εξουσιοδότηση στο ΚΕΠ. Η επισκευή διήρκησε μόνο μερικές μέρες, ενώ όσον αφορά την ποιότητα δεν μπορείς να διακρίνεις εάν έγινε ποτέ ατύχημα. Το τρακάρισμα δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, αρκεί να είσαι ασφαλισμένος !!!

Γ. Αγγέλου

Σχόλια πελατών - Μανώλης Δημήτρης

Είμαι κάτοχος ενός Citroen C4 και η διάγνωση της βλάβης ήταν αντικατάσταση εγκεφάλου. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την γρήγορη εξυπηρέτηση και τις χαμηλές τιμές. Το συνεργείο είναι πολύ οργανωμένο και παρόλη την αρκετή δουλειά που έχει το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Μανώλης Δημήτρης

Σχόλια πελατών - Πορίχης Δημήτρης

Γνώριζα ότι αυτή η εταιρία εξειδικεύεται στα OPEL και δεν περίμενα τόσο καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση για το Audi A3 που έχω. Και πλήρωσα για αλλαγή λαδιών και μικρό Service μόνο 49 Ευρώ!!! Επίσης έλυσαν το ηλεκτρικό πρόβλημα που είχα (θερμοστάτης) και που μέχρι τότε ήταν άλυτο.
Η τιμή ήταν πάνω από 50% χαμηλότερη από τον Audi dealer που το πήγαινα έως τώρα. Μου έδωσαν και όλα τα χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά σε μια σακούλα και μου είπαν ότι έχω εγγύηση εργασιών για 2 χρόνια.
Το προσωπικό ήταν ιδιαίτερα ευγενικό.

Πορίχης Δημήτρης

Σχόλια πελατών - Γιώργος Παπαδόπουλος

Οδηγώ ένα OPEL Astra και είμαι πελάτης εδώ και πολλά χρόνια. Μου κάνει εντύπωση η συνεχής μείωση τιμών τα τελευταία τρία χρόνια. Πλέον ένα μικρό Service κοστίζει μόνο 49 Ευρώ με λάδια General Motors. Θα εξακολουθήσω να είμαι πελάτης και το συνιστώ και σε εσάς.

Γιώργος Παπαδόπουλος