διαγνωστικοί έλεγχοι

Ελέγχουμε το αυτοκίνητό σας
με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα

δωρεάν παροχές

Δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης

και πολλές ακόμα διευκολύνσεις!

Δείτε τι σας προσφέρουμε

φανοποιείο

Επισκεφτείτε μας και για εργασίες φανοποιείου
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές

Δίκτυο συνεργείων

Επισκεφτείτε το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργείων μας
για οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου διαθέτετε

new site

Καλώς ήρθατε στη νέα μας ιστοσελίδα!
Τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο να βρείτε και να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας

Γιατί εμάς

Ποιοτική εργασίαΕξειδικευμένοι τεχνίτες σε κάθε μάρκα επισκευάζουν το όχημά σας . Κάθε τεχνίτης εκπαιδεύεται τουλάχιστον 2 ημέρες το έτος.

Χαμηλές τιμέςΕχουμε προσπαθήσει να έχουμε χαμηλά κόστη με ιδιόκτητα κτήρια και πληθώρα εργαλείων ώστε να αυξάνεται η παραγωγικότητα και έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ο πελάτης στο επίκεντροΥπαρξη τεχνικών συμβούλων και γραμματειακής υποστήριξης, ώστε να έχετε άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση από ανθρώπους που θα ακούσουν το πρόβλημά σας. Στη συνέχεια γίνεται διάγνωση με εξειδικευμένους υπολογιστές για κάθε μάρκα και σας δίνουμε προσφορά για την επισκευή. Κατά την παράδοση του οχήματός σας θα σας εξηγήσουμε επακριβώς τις χρεώσεις ώστε να συμφωνούν με την προσφορά μας.

ΑξιοπιστίαΗ παρουσία μας από το 1981 με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες εγγυάται την ποιότητα της επισκευής σας . Εχουμε πρακτικά μηδενική επιστροφή ενός αυτοκινήτου για το ίδιο πρόβλημα. Δίνουμε εγγύηση 1 έτους για μηχανικές εργασίες και 10 ετών για εργασίες βαφής.